Pharaohs -
Lycksele sedan 1991

Pharaohs är en klubb som funnits i Lycksele sedan 1991. Grundarna var ett kompisgäng som alla brann för bil nostalgi och gammal rockmusik. Större delen av medlemmarna har varit med sen tidigt 90-tal. Samma år som Pharaohs bildades arrangerades också den första bil träffen. En Idé kom i alldeles i början av 2000-talet att försöka utveckla med mer aktiviteter för att locka besökare att stanna något längre än bara över dagen. Musikarrangemang och cruising utökades med andra aktiviteter som andra föreningar ordnade. År 2004 arrangerades den första hela vecka med vad som kom att kallas Motorveckan, den skapades tillsammans med fyra andra föreningar. Veckan arrangeras alltid med avslutning sista lördagen i juli månad. Detta på grund av att den bilträff som startat långt tidigare och som alltid avslutades sista helgen i juli. Alla våra medlemmar drivs av ett stort engagemang för Pharaohs men också för Motorveckan i Lycksele.
Arrangörer 02
Arrangörer 01
Nära 1900 medlemmar i hela Norrland

Norrlands Motorhistoriker

Norrlands Motorhistoriker är norrlands största och äldsta veteranfordonsklubb med nära 1900 medlemmar i hela Norrland! Vi har sektioner i Norrbotten, Skellefteå, Lycksele, Umeå. Örnsköldsvik och Kramfors. Många aktiviteter för dig som gillar gamla motorfordon; som träffar, rallyn, garagebesök, marknader, utställningar och liknande.

Lycksele Retroevent

Lycksele Retroevent är allt från mopedåkare till bilförare. Föreningen vill vara med och påverka de motorfrågor som motorintresserade har idag i Lycksele. Föreningen startades med namnet Lycksele Motorungdom (LMU) hösten 2004 efter att ett gäng ungdomar med egna arrangemang medverkat under Motorveckan. Idag heter föreningen Lycksele Retroevent och är fulladdade av energi och sprudlande idéer.
Arrangörer 04
Arrangörer 03
Bildades 1945

Lycksele Motorklubb

Lycksele Motorklubb bildades 1945 och är en idrottsförening med drygt 700 medlemmar och två anläggningar samt ett kansli. Verksamheten består av en huvudstyrelse och de fyra sektionerna Karting, Bil, Motorcykel/Snöskoter och Båtracing. Under verksamhetsåret genomförs bland annat träningar och tävlingar, och hyrkartverksamhet.

Lappland City Cruisers

Lappland City Cruisers är en klubb för alla som är intresserade av jänkare. Man behöver inte äga en för att bli medlem i klubben. Men när vi till exempel cruisar eller åker på någon bilträff är det naturligtvis bara jänkare som gäller.
Arrangörer 05
Add to cart