Norrlands Motorhistoriker

Norrlands Motorhistoriker eller NMH som vi förkortas är Norrlands största Veteranfordons-klubb och sträcker sej från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Vi är indelade i sektioner, varav Lycksele-sektionen är en.

I våran sektion är vi ca 150 medlemmar, som brinner för bilar, motorcyklar och mopeder som är 30 år och äldre. Just den rullande 30-årsgränsen gör att det hela tiden är nya klassiker som kommer in i gemenskapen, och det välkomnar vi.
Vi träffas en gång i månaden, plus alla andra evenemang som vi deltar i, både egna och andras.

Ibland har vi också vanliga hederliga ”partys”, då vi kappljuger om våra egna fordons förträfflighet och överlägsenhet….med glimten i ögat.
Att våran hobby uppskattas av allmänheten märker vi alltid när vi är ute och åker med våra fordon. Vi möts av glada leenden, hurtiga rop, vänliga vinkningar och ett och annat minne, från någon pratglad entusiast.

Under MOTORVECKAN så är det vi som arrangerar Klassikerträffen, Stadsrallyt och Marknaden. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till våra arrangemang och hoppas att ni får njuta av vårat rullande kulturarv.

Arrangör

NMH

Add to cart