TORGFEST

Torgfesten fortsätter med sleaze/metalbandet Vanity Insanity som tillsammans med de rutinerade grabbarna i The Edge och Boris Bagage bjuder upp till en oförglömlig rockkväll på torsdagen.

Kom och ät en bit mat, njut av något gott att dricka och framförallt, njut av motorveckan, Välkommen!

 

NÄR
25 juli 2024, 21.00-02.00

VAR
Torget, Lycksele

INTRÄDE
250 kr 
Åldersgräns 18 år

Förköp 250 kr – säljs på Sportringen, Ansia Camping, Circle K och i Motorveckans informationstält.

ÖVRIG INFORMATION
Väskförbud.
Ingen medhavd dryck är tillåtet på området.

 

BORIS BAGAGE

boris


Boris bagage är ett coverband från Lycksele med en salig blandning av låtar och stilar som bildades för 10 år sedan. Bandet spelar allt från gammal rock till dagens moderna musik och gärna med inslag av reggae-toner mm. Bandet består av Boris Prole, Lukas Bergqvist, Lars Brännlund och Hannes Brännström.

VANITY INSANITY

Vanity Insanity Press - kopia

 

Vanity Insanity är ett sleaze/metalband och grundades år 2010 i Storuman
Den första spelningen var på den årliga stadsfesten och den spelningen var faktiskt anledningen till att bandet grundades. Många år har gått sdan den första spelningen och bandet har ställts inför många utmaningar. Förändringarna i deras line-up är en av dem. Många medlemmar har kommit och gått, vilkter har resulterat i ett debutalbum som tog nästan åtta år att släppas!

Debutalbumet ”Piece of her cake” publicerades av dom själva. Denna ”gör det själv”-anda har alltid varit en del av Vanity Insanity och kommer alltid att vara det.
Trots alla utmaningar har de alltid haft mycket hjälp från människor som tror på dem. Detta har visats genom de fantastiska möjligheter bandet har fått under tidens gång. Till exempel har Vanity Insanity uppträtt på Rock OOut Wild och House of Metal som båda är anrika festivaler. Allt detta utan att ens släppa ett debutalbum.

THE EDGE


The Edge är ett rutinerat coverband med en repertoar som spänner över många genrer och årtionden. En musikalisk tidsmaskin som tar dig ggenom decennier av hits men även kanske lite mindre lända låtar. The Edge är det ultimata valet för alla som vill ha en musikalisk upplevelse och ett party som aldrig verkar vilja ta slut.

Add to cart