AFTERSKOTER PÅ TORGET

Efter en dag med fullt ös både på land och vatten så avslutar vi med en rejäl fest på torget. Det blir röj med DJ, party med JTM Trio och total eufori med Dom första mitt på torget!

Kom och ät en bit mat, njut av något gott att dricka och framförallt, njut av motorveckan! Välkommen!

NÄR
25 juli 2024, 21.00-02.00

VAR
Torget, Lycksele

INTRÄDE
250 kr 
Åldersgräns 18 år

Förköp 250 kr – säljs på Sportringen, Ansia Camping, Circle K och i Motorveckans informationstält.

ÖVRIG INFORMATION
Väskförbud.
Ingen medhavd dryck är tillåtet på området.


JTM TRIO


Direkt från Piteå kommer coverbandet JTM Tri. Bandet fick sitt första gig 2014 coh har sedan dess gjort ett hundratals gig allt från Riksgränsen, Hemavan, men även i Lycksele. Musiken är bred och bjuder på allt från 60-tal till nutid.

DOM FÖRSTA


Dom Första har på bara dryga två år tagit landet med storm på sociala medier och i folks hjärtan. Den egensinniga mixen av skönsjungen stämsång och catchiga refränger får alla att vilja sjunga med?
På kort tid har bandet fått miljontals lyssningar på Spotify med hits som ”Om du vill”, ”Stockholm lämnar sår” och deras senaste låt ”Värsta du vet” som just nu klättrar på listorna.

DJ WINDSETH

DJ Windseth


DJ Windseth har värmt upp för artister som John De Sghon, Björn Rosenström, LBSB och Cascada m.fl. Windseth har huserat på klibbar och festivaler runt om i Norrland sedan 2011. Allt från Sundsvall till Arvidsjaur, men även Lycksele. Den 24/7 är han tillbaka i Lycksele för att bjuda upp till dans!

Add to cart