Tillsammans skapar vi Motorveckans digitala evenemang. Genom att du skickar in bidrag till Klassikerträffen, Epatraktorträffen och Yankee Car Meet så är du med och ställer ut ditt fordon digitalt. Sista datum för att skicka in bidrag till Digitoy och Burnout har redan passerat.

I år är det ingen vanlig vecka, med fysiska utställningar utan vi får ses digitalt istället. Nu är det dags att börja skicka in bidrag till utställningarna. Bidragen laddar upp i respektive Facebook-evenemang och röstningen sker genom att man får gilla (göra tummen upp) det eller de fordon man tycker om. Fordonet som har mest tummar vid röstning vinner.

Klassikerträffen
Ta två bilder på ditt fordon, ett från förarsidan och ett framifrån, lägg in den i vårt evenemang ”Klassikerträffen 2020” på Motorveckans facebooksida. Som vanligt pratar vi om klassiska europeiska fordon. På lördag 18 juli kommer vi att räkna hur många tummar upp varje ekipage har fått och utse en vinnare som kommer att få ett pris.

Epatraktorträffen
Ta två bilder på ditt fordon, ett från förarsidan och ett framifrån, lägg in den i vårt evenemang ”Epatraktorträffen 2020” på Motorveckans facebooksida. På tisdag den 21 juli kommer vi att räkna hur många tummar upp varje ekipage har fått och utse en vinnare som kommer att få ett pris.

Yankee Car Meet
Ta två bilder på ditt fordon, ett från förarsidan och ett framifrån, lägg in den i vårt evenemang ”Yankee car meet 2020” på Motorveckans facebooksida som öppnar lördag den 18 juli. Som vanligt är det bara amerikanska fordon som det handlar om. På lördag 25 juli kommer vi att räkna hur många tummar upp varje ekipage har fått och utse en vinnare som kommer att få ett pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Add to cart