Retro Event är redo för Motorveckan 2023 med en imponerande lineup. Tillsammans med andra arrangörer kommer de att erbjuda en actionfylld vecka med spännande evenemang, inklusive barnens motordag, MC-utflykt och watercross-tävlingar. Målet för Retro Event är att erövra EM-titeln i denna adrenalinfyllda sport.

Retro Event, som är en ideell förening, har varit engagerade i Motorveckan sedan starten för över 20 år sedan. De är tacksamma för det stöd de får från ideella krafter som bidrar till evenemanget varje år. Utan dessa insatser skulle Motorveckan inte vara möjlig.

Utöver sina motorarrangemang strävar Retro Event även efter att främja friluftsliv i Lycksele med omnejd. De investerar intäkterna från evenemangen i projekt som Arena Älven för att skapa mötesplatser och friluftsaktiviteter. Retro Event vill göra friluftslivet tillgängligt för fler och kompensera för eventuella störningar under Motorveckan.

Watercross-tävlingarna är en av höjdpunkterna under Motorveckan och Retro Event arrangerar dem tillsammans med Lycksele Motorklubb. Dessa fartfyllda tävlingar lockar tusentals åskådare och är välkända inom watercross-sammanhang. Retro Event strävar efter att göra årets tävling till en officiell EM-tävling och arbetar för att säkerställa alla detaljer inför godkännande från FIM.

Motorveckan 2023 kommer att erbjuda spännande motorsport, inklusive watercross-tävlingar, och Retro Event ser fram emot en framgångsrik vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Add to cart