Första start för årets Watercross-final är 13.00 nere på Hawaiiudden.
Den kommer även i år livesändas på YouTube för alla er som inte har möjlighet att komma ner på stranden och njuta av förstklassig racing på plats!

länk till youtube

Årets startfält är hetare än någonsin med bland annat Aki Pesonen som kvalat in som etta i år och blev cup-tvåa ifjol. Han hade absolut bästa tid på Time Attack-tävlingen som vi hade på Motorveckan 2018. Ska han knipa förstaplatsen?

Vi har veteranen Morten Blien som alltid varit ett namn att räkna med. Totalt överlägsen för ett par år sedan och är den enda som kan köra fortare än alla andra på yttern! Han har dessvärre haft otur de senaste åren på Lyckseletävlingarna med sänkningar och bojmissar. Kommer Morten ha turen på sin sida i år ?

Miranda Tjärnström. Riktigt startsnabb. Fansens favorit som verkligen har etablerat sig i Watercross. Ligger för tillfället 5:a i cupen och är en klar kandidat för pallen i år.

Joacim Olsen. Norrmannen som har ess i rockärmen. Har fått riktigt bra fart på sin maskin. Vinner han starten så vinner han heatet. En förare att hålla utkik efter.

Hemmafavoriten Kristian Munter som brukar bjuda upp till show för Lyckselepubliken.

och många många fler. Det kommer bjudas på riktigt bra racing!
Liveresultat på raceinfo.se

Där kan ni även hitta aktuell startlista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Add to cart