SNART DAGS!

Lycksele, jul 20-27, 2024

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
  • Kommande

Välkommen till Motorveckan - Lyckseles egen Motorfest

Motorveckan arrangeras av fem föreningar som tillsammans varje år skapar en fantastisk nio dagar lång motormässa med en mångfald av aktiviteter i Lycksele. Ca 70 000 besökare, alla med ett gediget motorintresse samlas i Lycksele. Mässan är kryddad med massor av nostalgi, musik, tävlingar, barnaktiviteter, utställningar, cruising, god mat och skön stämning ger Motorveckan en upplevelse för hela familjen. Välkomna till en fartfylld & nostalgisk vecka! 

0
Antal utställare
0
Ungefärligt antal besökare
0
Antal sponsorer
Vi möts i alla åldrar och förenas genom ett motorintresse. Action, nostalgi, humor, glädje, kärlek, klassiskt & nytt - allt under motorveckan i Lycksele.
För alla åldrar

Mer än 80 olika aktiviteter

Musikarrangemang

Grundarna var ett kompisgäng som alla brann för bil nostalgi och gammal rockmusik. Du kan därför lita på att det kommer många sköna countrylåtar med inslag av rockabilly.

Allt med motor

Från början då motorveckan var en stor bilträff har mässan idag vuxit till att inkludera i princip allt möjligt & omöjligt inom motorvärlden - från gammalt till nytt.

Mer än 80 aktiviteter

För varje år har motorveckan utökats med nya aktiviteter ordnade av olika föreningar. Räkna med tävlingar, barnaktiviteter, utställningar, god mat och mycket mera.

Kom och cruisa med oss!

MOTORVECKAN KALLAR
2023
Våra sponsorer

Våra sponsorer gör Motorveckan möjlig

Add to cart